Les ginebres tastades van ser: Larios, la més bàsica, seguida per les prèmium o de categoria superior: Hendrick’s, nº209, Bombasa, G’vine, Gin London nº1 i la catalana Gin Mare. Totes força peculiars i amb diferents característiques segons el seu origen, nombre de destil·lacions i botànics.
El mon de les tòniques també és molt variat, i en aquesta ocasió es va tastar: Schweppes, Boylan, Fentimans, 1724, Fever tree, Q-tònic i Abbondio de les quals l’únic tret coincident és la presència de la quinina.
També es van poder olorar diferents botànics utilitzats en l’elaboració de les ginebres i que alhora poden ser un ingredient més dels gintònics: llimona, llima, aranja, polpa d’aranja, taronja, cogombre,ginebrons, cardamom i pebre de Jamaica.
El taller va resultar molt didàctic i per votació popular, les combinacions més exitoses van resultar ser:
- Mombasa + Fentimans + pell d’aranja
- Gin London + Fever tree + pell de llima i llimona
- Nº209 + Boylan + pell de llima
- Hendrick’s + Fever tree + cogombre i pebre de Jamaica
- G’vine + Boylan + pell de llima
- Gin Mare + Schweppes + pell de llima + pebre de Jamaica
Passat festes, es tornaran a organitzar més tallers d’aquest estil. De ben segur un altre de gintònics i un altre de whiskys de malta. A tothom qui estigui interessat només cal que vagi consultant l’agenda d’activitats en aquest blog.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada