dimecres, de juliol 28, 2010

Més novetats a la Firagost


El Consell Comarcal de l’Alt Camp, dins dels actes que organitza per la XIII setmana de Promoció de Vins i Caves de l’Alt Camp, va oferir a als professionals de la restauració i tendes de vi una Tarda de Maridatge el passat dilluns a l’Hotel Class.

Aquest és el primer any que es fa aquesta activitat i de segur que no serà l’últim ja que va tenir molt bona acceptació i va superar les expectatives de tots els presents.   Els cellers de la comarca van presentar els seus vins i caves amb un maridatge amb un plat elaborat pel xef Àngel Solé, del restaurant El Tast de l’Àngel, i amb explicacions de la tècnica de la DO Tarragona, Elisa Ribé.
Van ser 11 vins amb els seus corresponents 11 tastets:

CELLER MAS BELLA, SL. Vi Bella Blanc (blanc jove de macabeu i parellada) acompanyat d’un Tàrtar de Salmó

COOPERATIVA DE RODONYÀ Rosat Migjorn (rosat d’ull de llebre) amb una Brotxeta de xampinyó i gamba

AGRÍCOLA DE BRÀFIM Puig Rodó (blanc jove de xarel·lo)amb un arròs negre

VINÍCOLA DE NULLES Adernats Seducció (blanc jove de moscatell, chardonnay, xarel·lo i Parellada) amb Bacallà amb compota de poma


VINYA JANINE Xarel·lo 09 (blanc jove de xarel·lo) amb Pop amb ceba i tomàquet 

VIVES AMBRÒS Cava Brut Nature Gran Reserva 05 (cava de xarel·lo, macabeu, chardonnay i parellada) amb Pernilet de guatlla amb salsa del mateix cava

COOPERATIVA DE VALLS  Xat de Benaiges (negre d’ull de llebre) amb Llonganissa amb parmentier de calçots 

VINS PADRÓ Ipsis Jove Merlot 09 (negre de merlot i ull de llebre) amb un Cruixent de cansalada i carbassó.     

COOPERATIVA DE VILA-RODONA Flama Roja reserva 01 (negre d’ull de llebre i merlot) amb una Brotxeta de formatges.
CAVES VIDAL I FERRÉ Brut Nature Gran Reserva (Cava de macabeu, xarel·lo i parellada ) amb un Xarrup de maduixes amb pebre i comí

MAS VICENÇ Mas Vicenç Dolç (vi dolç natural de moscatell de gra petit) amb una Mousse de xocolata i ametlles.

Cal felicitar al Consell Comarcal per la iniciativa i al Tast de l’Angel per l’impecable execució del maridatge i posta en escena.