dimarts, d’octubre 05, 2010

I els dissabtes a tastar!



El passat dissabte vam estrenar activitat a la Vinoteca del Rebost. Durant tot el matí, el sumiller Marc Zapater va oferir i explicar als clients que van passar per la tenda dos dels vins del Celler Parés Baltà, un dels cellers emblemàtics del Penedés que a més son dels pocs que elaboren vins ecològics.





Va ser una bona ocasió per a tastar, per a parlar i compartir impressions. Una experiència que m'ha agradat força i he decidit repetir. Així que a partir d'ara, cada dissabte tindrem almenys el vi de la setmana perque el pugui tastar tothom i  si es possible, que vingui algú del celler per a poder-lo presentar millor.


vins i caves de Parés Baltà
Els vins que vam donar a tastar van ser:

Honeymoon 09, un vi blanc lleugerament abocat, 100% parellada de vinyes situades a més de 600 m d'alçada i amb una edat de 45 anys. Un vi de tall modern i molt fàcil, ideal per a fer el pas dels lambruscos a vins amb més personalitat.

Indigena 09, una garnatxa d'alçada de la qual ja en vaig fer un post no fa massa. Res a veure amb les garnatxes del Montsant o Priorat, molt més fresc i menys carregat.

Aquest dissabte donarem a tastar el Vitis 09 d'Heretat can Llopart. un vi blanc també del penedés elaborat amb xarel.lo i subirat parent. I només per aquest cap de setmana l'oferirem a un preu molt interessant a 6,50€ per a que se l'emporteu a casa si us agrada.